Ai nevoie de un credit imobiliar? Iată ce s-a întâmplat la TNI:

9 iulie 2015

Brokerii de la AVBS Credit și-au făcut o apariție memorabilă la Târgul Național Imobiliar! TNI a fost locul unde mai multe agenții imobiliare si brokerii de credite și-au unit și prezentat noutățile, oferindu-le astfel doritorilor de locuințe o gamă largă de opțiuni, în funcție de necesitățile fiecăruia. Atracția evenimentului au fost, bineînțeles, unitățile imobiliare și informațiile despre cum se poate obține un credit imobiliar prin intermediul unui broker de credite bancare. Contractarea de credite prin intermediul brokerilor – serviciu la care mulți oameni apelează atunci când vor să ia un credit – a fost un subiect intens dezbătut la TNI. Indiferent că vorbim de un credit de nevoi personale cu garanție, care să nu necesite justificări privind folosirea banilor, sau un credit imobiliar, numit în lumea bancară credit ipotecar, brokerajul bancar este o soluție sigură pentru îndeplinirea tuturor nevoilor de ordin financiar.

Târgul Național Imobiliar a avut loc în perioada 15-17 mai 2015, la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea, unde au fost prezente 118 agenții imobiliare, numeroase companii de brokeraj bancar, printre care și AVBS Credit, și 3 instituții bancare de top: BRD-GSG, BCR și Bancpost.

credit imobiliar

Vizitatorii au avut parte de câteva oferte greu de refuzat, au putut beneficia de reduceri, discounturi, posibilitatea de a plăti rate direct la dezvoltator, vouchere în valoare de 2.000 de euro si chiar un teren gratuit de 10.000 de euro. Acesta a fost cel mai mare târg din ultimii cinci ani, cu peste 24.000 de unități imobiliare scoase la vânzare, oferta cuprinzând atât locuințe noi cât și vechi. În cele trei zile s-au prezentat ofertele din București, litoral, Valea Prahovei și din multe alte zone ale țării.

Cu o tradiție de 10 ani și 20 de ediții, Târgul Național Imobiliar este o oportunitate excelentă de a atrage cumpărători, datorită prezenței presei de specialitate, a publicului larg și a companiilor prestigioase din acest sector. TNI a fost și o super oportunitate pentru toți cei care au în plan să-și cumpere o casă în 2015. Și știi de ce?! În primul rând datorită faptului că au avut șansa de a intra în contact cu AVBS Credit, o compania de brokeraj bancar, companie specializată care oferă cele mai avantajoase credite imobiliare. Soluțiile de finanțare cuprind o gamă largă de credite, nu doar creditul imobiliar, ci și soluții de refinanțare, credite de nevoi personale, programul prima casă și chiar credite pentru IMM-uri.

Pe toată durata târgului, în cele trei zile, au fost prezenți foarte mulți vizitatori. Dintre persoanele cu care AVBS Credit a intrat în contact, am aflat că 65% doresc achiziționarea unei locuințe printr-un credit Prima Casă cât mai avantajos, 20% dintre aceștia au sumele necesare pentru achiziționarea unui imobil și 10% au luat deja legătura cu o insituție bancară. Restul de 5% își doresc un credit imobiliar și au în plan să-l contracteze cât mai repede. Majoritatea oamenilor prezenți la acest târg își doreau o locuință, însă nu cunoșteau prea multe detalii privind achiziționarea unui imobil.

AVBS Credit și-a îndeplinit misiunea la acest târg, a oferit informații privind achiziționarea imobilelor, dar și despre contractarea de credite ipotecare sau prima casă. Multe persoane sunt de părere că prima oară trebuie să găsească ceea ce vor și apoi să contracteze un credit, însa AVBS Credit sugerează tuturor ca mai întâi trebuie să contractezi un credit imobiliar, pentru a se cunoaște suma disponibilă, și abia apoi să-ți găsești locuința, în funcție de bugetul disponibil. În acest mod ai siguranța că nu te vei întinde mai mult decât îți permite plapuma și vei alege exact locuința care să se potrivească statutului tău financiar.

Deși oamenii nu cunosc foarte bine brokerajul bancar și nu prea știu că este un serviciu gratuit prin AVBS Credit, putem afirma cu încredere faptul că a avea brokerul tău de credite este un lux care nu costă. Fără doar și poate! De ce? Pentru că a lua o decizie greșită, ce poate avea urmări pe termen lung, poate fi evitată apelând la serviciile gratuite și profesionale ale companiei AVBS Credit. La acest târg, obiectivul pe care l-a avut AVBS Credit, pe care l-a și atins, a fost de a informa vizitatorii târgului în legătură cu toate detaliile de care trebuie să țină cont înainte de a face o achiziție imobiliară.

targul national imobiliar

Într-un mod cât se poate de original, AVBS Credit și-a făcut apariția la Târgul Național Imobiliar alături de agenția imobiliară Sud Imobiliar Expert, într-un mod unic, ce a atras atenția vizitatorilor. Târgul Național Imobiliar a ajutat toate persoanele interesate de achiziționarea unui imobil cu sfaturi și îndrumări, la fel a făcut si AVBS Credit, prin cele cinci reprezentante: Carmen Munteanu, Raluca Munteanu, Andreea Bărzoi, Ruxandra Tătaru si Roxana Vlase, care au oferit informații prețioase tuturor persoanelor interesate. Au prezentat compania, care are ca parteneri peste 20 de instituții bancare si non-bancare din România, și au făcut-o într-un mod cât se poate de interesant pentru toată lumea. Au atras atenția, lucru care a fost în avantajul vizitatorilor. Altfel cum ar mai fi obținut toate acele informații prețioase?!

Vizitatorii au fost atrași de manechinul AVBS Credit.  Manechinul a purtat un tricou cu un mesaj foarte sugestiv: Tu alege-ți casa, noi îți croim creditul pe măsura ta! Comision 0%! Dacă încă nu e clar, mesajul a transmis potențialilor clienți faptul că AVBS Credit oferă servicii gratuite și personalizate. AVBS a vrut să se înțeleagă ideea că împreună cu un broker poți obține cea mai avantajoasă soluție de finanțare, cel mai bun credit imobiliar, pentru a-ți cumpăra locuința dorită, pe măsura creditului obținut.

În concluzie, misiunea AVBS Credit a fost îndeplinită la Târgul Național Imobiliar. Oamenii care își doresc o locuință a lor au primit toate informațiile importante și mai puțin cunoscute despre cum poți contracta, sigur și rapid, un credit ipotecar.

AVBS Credit așteaptă cu nerăbdare ediția din toamnă a Târgului Național Imobiliar.

Vei fi și tu acolo?